Cel mai important curs de business vine la Iași și Cluj-Napoca în septembrie! Cursul nostru are ca obiectiv gasirea de metode de dezvoltare sustenabila a afacerilor locale.

Secvența Gânditorului la Iași este dedicată antreprenorilor care întâmpină impedimente în afacerile lor. Vei învăța care sunt pilonii unei afaceri de success și cum îi poți implementa în business-ul tău.

Secvența Inovatorului la Cluj se adresează antreprenorilor care vor să-și ducă afacerea la alt nivel. Vei afla cum tehnologia și automatizarea îți pot aduce business-ul la performanțe incredibile.

Află care sunt ramurile celor două secvențe și întregește-ți AND-ul de antreprenor prin participarea la două evenimente cu traineri recunoscuți la nivel national și coaches certificați internațional!

tematici

IAȘI

Vineri, 3 septembrie
1. Atitudinea ta în afaceri
și cum schimbă ea regulile jocului.

Din frica de eșec, cel mai mare impediment se poate dezvolta în mindset-ul tău, lucru care te va împiedica să îți continui planul. Află cum să folosesti atitudinea de învingator și să găsești soluții chiar și pentru cele mai dificile situații.

08:30 - 9:50 - Înregistrarea participanților + Coffee Break
9:50 - 10:50 - Opening Ceremony | Cuvântul Prezidiului
10:50 - 11:30 - Octavian Oprea - ADR | Special Topic
11:30 - 13:00 - Dan Berinde, Atitudine de învingător - “Dă viață liderului din tine"
13:00 - 14:00 - Pauză de prânz
14:00 - 15:30 - Giulian Pârțac | OVB Romania Atitudine de învingător - “Manager la 20 de ani într-o multinațională"
15:30 - 15:45 - Coffee Break
15:45 - 17:15 - Ramon Năstase - TeachBIT | Online, Atitudine de învingător
Seara Românească de Networking de la 20:00 la Bellaria

Sâmbătă, 4 septembrie
2. Hotspoturile propriului business:
Tu ce strategie folosești în propria afacere?

Învață cum să treci prin fiecare element de bază de la planning la strângere de fonduri. Fiecărui antreprenor îi sunt vitale câteva elemente de bază pentru a putea să-și atingă obiectivele: planning-ul, investițiile, înțelegerea birocrației, strângerea de fonduri.

09:00 - 09:30 - Morning coffee
09:30 - 11:30 - Delia Pintilei | Clinica de Nutriție, “Hot spot-urile” propriului business
11:30 - 11:45 - Coffee Break
11:45 - 13:30 - Mihai Cazan, “Hot spot-urile” propriului business - “Ce poartă pe cap antreprenorul de success”
13:30 - 14:30 - Pauză de prânz
14:30 – 16:00 - Ovidiu Toader, “Hot spot-urile” propriului business
16:00 – 18:00 - Mirabela Miron, “Hot spot-urile” propriului business - "Antreprenori în România"
Gallery Night de la 19:30 la Galeria Dana
Garden Reception de la 21 la Galeria Dana

Duminică, 5 septembrie
3. Afacerea ta în online:
Cum să te faci mai vizibil?

Cu un marketing bine făcut poți produce venituri mari oricărei afaceri, dar împreună cu vizibilitatea în online a afacerii, poți vinde mai mult și pe o piață mai extinsă. Dacă vrei să fii mai vizibil în nișa ta trebuie să aflii cum să pui în practică următorii pași: stabilirea audienței - crearea avatarului, lansarea produsului și branding personal.

09:00 - 09:30 - Morning coffee
09:30 - 11:30 - Georgiana Dragomir, Afacerea ta în online
11:30 - 13:00 - Mădălina Oana Vasiu, Afacerea ta în online
13:00 - 14:00 - Pauză de prânz
14:00 - 15:40 - Adrian Cioroianu (prima parte), Gândire strategică - “Vânzări 2.0”
15:40 - 16:10 - Coffe Break
16:10 - 18:00 - Adrian Cioroianu (a doua parte), Gândire strategică - “Vânzări 2.0”
18:00 - Cuvântul de încheiere

CLUJ-NAPOCA

1. Debirocratizare prin digitalizare:
O nevoie acută a prezentului.

Pandemia a impulsionat digitalizarea majorității domeniilor de activitate, dar în țări ca România, care mai avea de lucrat la acest capitol, efectul a fost mult mai evident - iar nevoia cu atât mai mare în sistemul public.

2. Blockchain:
Veriga lipsă a afacerii tale?

Cum poate influența tehnologia blockchain viața tuturor și cum un antreprenor ar merita să profite de acest sistem pentru a-și proiecta afacerea la cu totul alt nivel.

3. Inteligența artificială:
Creatoare de idei sau doar simplă execuție?

Există afaceri la cu totul alt nivel și există afaceri în cu totul altă eră. Tehnologia IA îmbunătățește performanța și productivitatea la nivel de afacere, prin automatizarea proceselor sau activităților care înainte presupuneau intervenție umană.

Iași
3-5
Septembrie

Dan Berinde

Dan este antrenor PCC ICF certificat internațional din 2017 și trainer acreditat ANC-România. Este partener fondator și director al Coaching Partners, o companie de coaching și consultanță, care oferă și programe de instruire aprobate de ICF.
Începând din 2018, Dan este mentor ICF, ajutând alți antrenori să crească și să devină certificați ICF.
Experiența profesională a lui Dan include mai mult de 10 ani de catedră universitară, în care a predat management general, economic și financiar și 15 ani de management executiv în companii din diverse industrii, cu preponderență în proiecte de anvergură pe tematica schimbărilor în perioadele de criză. În astfel de proiecte, el a reorganizat structuri organizaționale complexe, a format și instruit echipe de management, a selectat și a instruit manageri de top.
Dan este coautor a două cărți de management în domeniul întreprinderilor mici și mijlocii și al managementului financiar.

Iași
3-5
Septembrie

HOT Spoturile propriului business

Ovidiu Toader

Este business coach și antreprenor, partener în peste 10 companii în ultimii 24 ani, cu cifre de afaceri cumulate de peste 300 milioane de euro. Prima afacere a început-o în studenție, la Timișoara, în ianuarie 1997 în domeniul distribuției accesoriilor pentru mobilă.
Aceasta a crescut până la 5,4 milioane de euro și 90 de angajați în 2008, funcționând cu 10 magazine și depozite în toată România și Republica Moldova.
Misiunea lui este să îi susțină și să îi ghideze pe antreprenorii aflați în momente-cheie ale afacerii lor, să îi antrenez să vadă cu Claritate și să lucreze cu Eficacitate ca să obțină cele mai bune Rezultate posibile, în timp ce reușesc să mențină Energia echipei la cote înalte.
Din anul 2010 a lucrat peste 12000 de ore de coaching și mentoring de afaceri pentru mai mult de 1000 de antreprenori care au rezultate importante în creșterea profitului și consolidarea echipelor lor.Iași
3-5
Septembrie

Afacerea ta în online

Adrian Cioroianu

Adrian Cioroianu este Hunter, Farmer, Negociator, Influencer, Sales Trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation.
A fondant AC Knowledge, o companie pentru training și consultanță în vânzări.
Din pasiune pentru educație este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România.
Inspirat din toate aceste trăiri, a scris și și-a adus contribuția asupra unor cărți precum: "Vând orice, oricând, oricui" sau "Povești nemuritoare de vânzări, aproape totul despre managementul echipei de vânzări".Iași
3-5
Septembrie

HOT Spoturile propriului business

Delia Reurean Pintiliei

Și-a petrecut viața în scopul dezvoltării unui produs educațional, din punct de vedere medical, pentru a facilita controlul greutății corporale.
Grație unei ambiții echilibrate, aceasta a fondat Clinica de Nutriție, urmărind să lucreze asupra remisiei diabetului, să reducă riscul de complicații și boli cronice, dar și să optimizeze greutatea umană. Alături de oameni recunoscuți, implicit la nivel internațional, Delia și-a propus să lupte pentru o viață mai bună și pentru o sănătate stabilă.Iași
3-5
Septembrie

Atitudinea ta în afaceri

Ramon Năstase

Timpul antreprenorilor ce pun omul și bunăstarea sa în mijlocul scopului afacerilor pe care le dezvoltă, a sosit și în țara noastră. Ramon Năstase este un IT-ist Optimist, Pasionat de Educație, CEO al companiei TeachBit.
Specializat fiind în domeniul IT, Ramon și echipa sa folosesc avantajele erei digitale pentru a susține dezvoltarea fiecărei persoane, ghidându-se în acest proces după trei piloni clari, expresivi și cuprinzători: Libertate, Progres și Bucurie.
Iași
3-5
Septembrie

Mirabela Miron

Absolventă de finanțe-contabilitate, Mirabela Miron a fondat în urmă cu 10 ani, alături de soțul ei, Ovidiu Miron, o societate specializată în furnizarea serviciilor financiar contabile și de audit. Firma a pornit de la doi clienți și a adunat, până prezent, peste 350 de clienți în portofoliu.
În calitate de președinte și fondator AVISSO dar și din rolul de vicepreședinte al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România filiala Iași și președinte al Clubului Tinerilor Experți Contabili din România, Mirabela Miron a contribuit la dezvoltarea mediului de afaceri ieșean.

Iași
3-5
Septembrie

Afacerea ta în online

Oana Mădălina Vasiu

Oana Mădălina Vasiu este strateg și marketer de mai bine de 8 ani, cu experiență vastă în promovarea proiectelor precum „All About Parenting” – Urania Cremene, având și cunoștințe despre dezvoltarea departamentelor de Customer Care, email marketing și copywriting. Este Managing Partner și Strateg de Content la GRAI Media & Digital și creator al Thinking Made Visible. GRAI Media & Digital este o agenție de ”Go to market”, concentrată pe dezvoltarea de afaceri, produse și servicii, prin conținut în toate formele lui - scris, audio, video, vizual.

Iași
3-5
Septembrie

Afacerea ta în online

Georgiana Dragomir

Georgiana a devenit Managing Director în Grapefruit, începând cu 2006. A venit ca o schimbare naturală, după 8 ani de rezultate livrate în companie și către clienți. Motto-ul ei de Managing Director este: inovație, performanță și satisfacția clientului. Această strategie a adus în Grapefruit o creștere sustenabilă, clienți noi, precum și eficiență și eficacitate în echipă. Datorită background-ului ei în advertising și digital, coordonează de asemenea aria de Marketing în cele două business-uri ale soțului ei, o clinică dentară și o seră de legume.

Iași
3-5
Septembrie

Atitudinea ta în afaceri

Claudiu Giulian Pârțac

Este un tânăr antreprenor, group manager la OVB Allfinanz România și planificator financiar personal. OVB România este deținută de OVB Holding AG care astăzi face parte din concernele de top din Europa în domeniul intermedierii financiare. În centrul angajamentului lor se află consultanța de durată pe probleme de capital privat, extinsă pe mai multe domenii și înainte de toate orientată spre client.
Iași
3-5
Septembrie

Debrocratizare prin digitalizare

Octavian Oprea

Cu o experiență importantă, printre altele, în cadrul subsidiarei locale a gigantului american IBM, Octavian Oprea este astăzi Președintele Autorității pentru Digitalizarea României (ADR), aflându-se la conducerea instituției care gestionează proiectele de dezvoltare și transformare digitală la nivelul sectorului public din țara noastră.

Iași
3-5
Septembrie

HOT Spoturile propriului business

Mihai Cazan

A ales să fie coach, trainer, formator și facilitator în comunitatea Andy Szekely, consultant LAB Profile și business consultant.În urmă cu mulți ani s-a decis să își schimbe stilul de viață și de atunci nu se poate opri din a studia și învăța despre sănătate și dezvoltare personală.Crede cu tărie că un om informat are din start cel puțin 50% șanse să reușească în ceea ce face și pentru asta vrea să fie alături de tine, pentru a-ți ofer acest start, să te însoțească în propria călătorie de transformare, să te ajut să-ți găsești ȚELUL. Îi place să-i ajute pe cei care doresc să-și găsescă De Ce-ul personal în viață pentru că: “Toată lumea se dă la o parte din calea celui care știe unde vrea să ajungă”.

Cluj-Napoca
17-19
Septembrie

Inteligență artificială

Mihai Raneti

Are o experiență extinsă de conducere și este un antreprenor care a fondat mai multe companii în timpul carierei sale, căutând calea optimă către un sistem de comunicații extrem de sigur. Încercând să creeze un software pentru securitatea cibernetică bazat pe hardware după o experință de 10 ani în domeniu, Mihai Raneti a fondat CyberSwarm Inc., o companie care a creat în premieră mondială o sinapsă anorganică ce poate înlocui zeci de mii de microprocesoare lucrând în sincron.

Cluj-Napoca
17-19
Septembrie

Inteligență artificială

Denisa Buzan

Denisa Buzan are un background solid de cercetare în Computer and Data Science, Machine Learning și Inteligență Artificială. La Linnify, ea este parte dintr-un proiect R&D, în care colaborează cu specialiști în Neuroștiințe, Statistică și Psihologie pentru realizarea unui produs de monitorizare a nivelului de stres al angajaților în vederea prevenirii burnout-ului. În cadrul proiectului, Denisa încearcă alături de echipa să introducă și componenta de Machine Learning pentru a ușura predicția burnout-ului.


Cluj-Napoca
17-19
Septembrie

Company Branding

Tedy Necula

Este regizor, producător și speaker motivational, care se mândreşte cu cele peste 40 de campanii inspiraționale și filme documentare.
Acestea vizează proiecte comerciale sau sociale din întreaga Europă, prin fiecare reuşind să lase o amprentă a inspirației și conştientizării.
Tedy ajută Antreprenori, Marketeri și Creatori de Content să își crească brandul cu video content care inspiră și vinde.
Cluj-Napoca
17-19
Septembrie

Company Branding

Mihaela Mureșan

Mihaela are 21 ani experienta în marketing dintre care 10 ca Marketing Manager la IKEA. A lucrat si in LG Electronics, Radio Contact, a lansat Media Galaxy in Romania, IKEA in Romania si Croația si multe alte proiecte.Dacă te înscrii la eveniment, aii parte de câteva exerciții și programe din gama Brand Essence, care se concentrează pe programe de consultanta marketing si branding pentru companiile care vor să crească:
-workshopuri de strategie
-programe de mentorat si cursuri specializate
-employer branding, cultura si transformare organizațională
-servicii de digital marketing, social media și comunicare integrată.

Cluj-Napoca
17-19
Septembrie

Blockchain

Ioana Frîncu

Când spui Ioana Alexandra Frincu, spui inovație în tehnologie. Tânăra și-a început cariera încă de când era studentă, ca Data Specialist în cadrul IBM România și a continuat ca inginer în cadrul PTC.
Ulterior s-a alăturat echipei Under Development Office, companie specializată în dezvoltarea de aplicații software inovative, unde a lucrat la dezvoltarea criptomonedei VEROS.
Proiecte blockchain dezvoltate la scară largă și strategii de implementare a ideii în produs sunt unele dintre punctele ei forte.

Seara Românească de Networking

Eveniment exclusivist dedicat participanților Summer Institute

Seara Românească este un eveniment select, în care spiritul românesc autentic va fi celebrat. Sub o atmosferă relaxantă, în tonuri de George Enescu și doine autohtone, ne vom răsfăța papilele gustative cu bucate tradiționale și ne vom lăsa purtați de acompaniamentul râsetelor, conversațiilor spumante și voie bună.

Evenimentul este unul privat, dedicat trainerilor din cadrul conferinței și participanților. Intrarea se face doar pe bază de bilet sau invitație specială! Recomandăm o ținuta lejeră, dar cu detalii tradiționale.

Vă așteptăm în data de 3 septembrie, la Iași, la Hotel Bellaria, începând cu ora 20:00!

LOCAȚIA

Bellaria - Cu o traditie de peste jumatate de secol, Gradina de Vara este zona centrala de la Bellaria Hotel, dar si locatia-temelie pentru tot complexul de servicii, facilitati si rasfaturi care definesc Bellaria Hotel. Ca si acum plina cu liliac, gradina, care se numea la inceputuri "Zahana", era o locatie la mare cautare printre ieseni si nu numai. Aici puteai gasi bucate traditionale dintre cele mai bune, precum bors, friptura, dar si vinul casei, care era pastrat in butoaie in beciul amplasat sub terasa.

Gallery Networking Night

Eveniment deschis și publicului larg, în funcție de numărul de locuri disponibile rămas

Conceptul vine ca un adagiu select al unui eveniment marcat de unicitate. Vă invităm să luați parte la o seară de networking într-o galerie deschisă în lumina unei expoziții ce relevă bun-gust, finețe și revigorarea simțurilor.

Evenimentul are ca scop aducerea la un loc a antreprenorilor, artiștilor independenți, invitaților surpriză și trainerilor, pentru crearea de conexiuni și susținere reciprocă.

Obiectivul principal? Intermedierea – artă, cultura și sistemul antreprenorial.

Galeria va fi deschisă o singura zi și va susține lucrări puse în vânzare!

Te așteptăm pe data de 4 septembrie, la Galeria Dana în Iași și pe data de 18 septembrie la Galeria ClujArt, începând cu ora 20:00!

LOCAȚIA - IAȘI

Galeria DANA Un puternic brand ieşean, Galeria DANA, care s-a consolidat prin propriile puteri din anul 2006, prin agenda expoziţională, prin artiştii, curatorii şi criticii de artă ce împărtăşesc aceiaşi nevoie de „adevăr”. Aceasta își deschide porțile pentru desfășurarea evenimentului social “Gallery Night” din cadrul Summer Institute care sunt adresate participanților la eveniment, unindu-i printre rânduri cu adevărul artei.

avantaje

NETWORKING

Ai mediul perfect de networking pentru tine și afacerea ta, evenimentul desfășurându-se fizic, la Palatul Culturii, în sala Henri Coandă. Fiecare încheiere de program va culmina cu una din Serile de Networking special concepute pentru tine: Gallery Night și Seara Românească, unde poți interacționa direct cu trainerii tăi, factori decizionali precum: City Manager-ul din orașul tău, reprezentanți din partea Autorității pentru Digitalizarea României și invitați surpriză.

DEZVOLTAREA ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA PROPRIEI AFACERI

Trainerii din programul “Summer Institute: ADN de antreprenor” te vor duce pas cu pas spre o înțelegere aprofundată a lumii afacerilor, îți vor răspunde la întrebări și veți găsi împreună soluții pentru problemele cu care te confrunți!
PLATFORMĂ ONLINE - INFINITE MINDSET

La finalul evenimentului, vom păstra și modera pe perioadă nelimitată grupul vostru nou format în care puteți dezvolta subiectele de interes și crea noi conexiuni o dată cu edițiile viitoare.LOCAȚIE

Palatul Culturii din Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova”. Clădirea-simbol a Iașiului este considerată de arhitecți unul dintre cele mai frumoase și impozante palate românești. Palatul Culturii, situat în centrul Iașiului, inspirat din cele mai grandioase construcții ale Europei vestice, ne va găzdui evenimentul între 3-5 septembrie. Dorim să oferim participanților noștri o experiență calitativă, de aceea onorăm desfășurarea activităților noastre în sala Henri Coandă a Palatului.

Previous
Next
În conformitate cu Strategia Națională pentru Dezvoltarea Durabilă a României, raliem proiectul Summer Institute la acest deziderat, accentuând cu această ocazie necesitatea dezvoltării sectorului antreprenorial sub spectrul Obiectivului de Dezvoltare Durabilă (ODD) 11 – Orașe și Comunități Durabile

Parteneri instituționali

Parteneri bancari

Parteneri principali

Parteneri media

Sponsori

Colaboratori